Nimic la nimic!

FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 2 CASA PARIURILOR (10.03.2019)Înaintea meciului dintre Chindia și Petrolul, gazdele au organizat o conferință de presă în care antrenorul Viorel Moldovan a debordat de optimism apreciind că elevii săi vor face un joc mare! Iată o parte din declarație, mobilizarea acestuia dovedindu-se de bun augur. Chit că echipa pe care o antrenează nu a jucat mai nimic!

”Sincer, nu am emoţii la acest joc. Întâlnim un adversar interesant, dar în niciun caz imbatabil. Noi stăm bine pe teren propriu, am pierdut un singur meci în acest sezon. Avem cel mai bun şi mai consistent joc din Liga a 2-a, am arătat acest lucru, avem forţă şi echilibru pe toate compartimentele. Meciul de duminică este unul ca toate celelalte. Tot trei puncte sunt puse în joc. Ne dorim enorm de mult să le obţinem. Starea noastră de spirit este excelentă după cele două victorii. Am mare încredere că vom face un joc mare şi vom reuşi să câştigăm”, a declarat Viorel Moldovan.

Prima mare ocazie de gol a aparținut gazdelor, Daniel Florea (8) fiind servit excelent, din flancul stâng, de către Șerban, pe culoar. Numai că acesta, în locul unui șut direct și-a prelungit mingea pe lângă portar şi apoi a căzut ca secerat în careu, ulterior lovindu-se de Cezar Lungu. Gazdele au cerut penalti dar arbitrul Dima a considerat că atacantul a simulat și i-a acordat avertisment!

“Lupii” au ripostat după patru minute, Șaim centrând pentru Malakian care, din poziție bună, la 6-7 metri, a trimis mingea, cu capul, peste bară!

La jumătatea reprizei, singura concluzie este că elevii lui Cornățeanu au părut inhibați de tensiunea partidei, gazdele jucând simplu și direct, faza de contraatac fiind predată “ca la carte”! Asta, în ciuda posesiei pe care “lupii” au avut-o!

Cu trei minute înaintea terminării primei reprize, Moldoveanu a preluat mingea pe piept iar ulterior a pătruns în careu, talonat de doi adversari, şutând în ultimă instanță peste poartă, din apropierea liniei careului mare.

Un joc mai degrabă slab, ambele echipe vânând golul care, cel mai probabil, va decide și soarta celor trei puncte!

Mitanul secund a debutat exact la fel cum s-a terminat primul. Atacuri poziționale ale Petrolului fără niciun grad de periculozitate în timp ce gazdele au mizat exclusiv pe contraatac.

În minutul 58, după un corner bine executat de N. Popescu, fundașul Cazan s-a înălțat și a trimis cu capul spre poartă, poziția între buturi a lui Aioani dovedindu-se inspirată!

Petrolul a avut, totuși, o ocazie apreciabilă prin Nini Popescu (80). Acesta a pătruns pe stânga și a tras la poartă, dar Aioani reţine în doi timpi.

Petrolul a câștigat un punct dar jocul, în ansamblu, a avut mult de suferit! Poate și reacțiile finale ale suporterior ploieșteni “jucați fotbal!” și “rușine să vă fie!” spun ceva despre cât de urât a fost spectacolul în sine!

  • FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 2 CASA PARIURILOR (10.03.2019)Pentru acreditările oficialilor de la Petrolul, gazdele au ales o variantă de protecție bine gândită. Astfel, pe lângă Turnul Chindiei, pe un drum îngust care nu permitea decât, eventual, accesul turismelor, responsabilii trupei dâmbovițene au dirijat fluxul oaspeților care soseau în număr din ce în ce mai mare. Numai că, în drumul către perimetrul alocat – aflat în imediata vecinătate a vestiarelor – traficul era complet blocat de controlul minuțios al jandarmilor și stewarzilor care asigurau poarta de acces a galeriei ploieștene. Și vorbim despre ora 13:00, așadar cu două ore înaintea debutului de joc!
  • Partida a debutat cu o întârziere de 5 minute, arbitrul luând această decizie pentru ca spiritele să se calmeze în urma unui incident legat de capturarea unui banner. Un ultras al gazdelor a capturat un steag al galeriei Petrolului. Suporterii au reacționat imediat și au reușit să-și recupereze bunul, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca tensiunea să nu escaladeze. În fapt, o presiune în plus pentru arbitrul Iulian Dima, cel care a aplicat la sânge litera regulamentului fluierând totul. Și când trebuia și când nu!

Casetă

Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești 0-0

Stadion: “Eugen Popescu” Târgoviște. Spectatori: circa 6000.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Şandru, Leca, Novac – Şerban (71 Mihaiu), L. Mihai (82 Rață), Panait, Neguţ – Florea, Cherchez (cpt) (71 Dumitrașcu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Petrolul Ploiești: C. Lungu – Borța, Sarris, Cazan, Țigănașu – Bucșa, Pușcaș – Rusu (81 Arnăutu), Malakyan (57 N. Popescu), Șaim – Moldoveanu. Antrenor: Mugurel Cornățeanu.

Cartonașe galbene: Florea (8), Neguș (70), Șandru (80), Rață (90)/ Cazan (3), Țigănașu (36), Șaim (90+3)

Au arbitrat: Iulian Dima (Bucureşti) – Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) şi Marius Cristian Marchidanu (Brăila)

Observatori AJF: Lucian Măiereanu (Braşov) şi Adrian Petre (Buzău).


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>