A învins rațiunea!

FOTBAL:CONFERINTA PRESA PETROLUL PLOIESTI (12.06.2019)Rămasă fără finanţare după implozia din urmă cu 6 zile, Petrolul risca să dispară încă o dată, a doua oară în numai 3 ani!

Cum sprijinul imediat nu a apărut – sprijin pe care suporterii l-au anunțat a fi fost iminent – iar timpul se scurgea cu repeziciune, s-a ajuns la reluarea discuțiilor cu partenerul finanțator, atât fondatorii Petrolului cât şi suporterii alegând drumul neted, pavat cu cele mai bune intenții.

Astfel, aseară, reprezentantul Veolia, Mădălin Mihailovici a avut – potrivit surselor ProSport – întâlniri separate cu membrii fondatori ai clubului şi apoi cu reprezentanţii suporterilor pentru a clarifica problemele ivite în ultima perioadă şi care au dus la nebunia de la conferinţa de presă de joia trecută.

Potrivit aceleiași surse, ultimele informaţii venite de la Ploieşti dau ca sigură rămânerea celor de la Veolia alături de Petrolul!

O decizie înțeleaptă, singura care s-a dovedit a fi utilă clubului fanion al Prahovei!

Mai mult, pe repede înainte, antrenorul Flavius Stoican – “păstrat cald” cum bine se vede! – a și semnat contractul cu “lupii” iar astăzi ar trebui să fie oficializată și numirea președintele propus, gălățeanul Marius Stan.

Odată cu instalarea lui Flavius Stoica pe banca tehnică, Petrolul ar fi făcut şi primele oferte pentru unii dintre jucătorii pe care şi-i doreşte în noul sezon, atât Ionuţ Cioinac cât şi Mădălin Mihăescu fiind în vederile fostului dinamovist, ambii lucrând cu acesta la prim-divizionara Politehnica Iași.

Profilul fotbaliștilor ofertați

Ionuţ Cioinac evoluează ca mijlocaş defensiv și are 28 de ani. A mai evoluat  pentru Dunărea Galaţi, Fortuna Poiana Câmpina, ASA Târgu Mureş, Dinamo, Farul Constanţa, Unirea Tărlungeni, CS Podari, U Craiova, Pandurii şi Poli Iaşi. În ultimul sezon de Liga 1 a jucat în 32 de meciuri pentru ieşeni, în toate ca titular, şi a înscris două goluri.

Mădălin Mihăescu are 30 de ani, este mijlocaş defensiv şi în ultimele două sezoane a evoluat în fotbalul de prim rang la Juventus București (actuala Daco-Getica) şi Poli Iaşi. În cariera sa a mai jucat pentru Dinamo, Chindia, Gloria Buzău şi FC Olt Slatina. Cu Juventus a promovat în prima ligă. În ultimul sezon a evoluat în doar 14 meciuri pentru Poli Iaşi, în 8 ca titular, şi a înscris un gol.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>