A sosit, se zice, o mare promisiune!

Pol-RoigePol Roige Rodriguez, noul venit în tabăra “lupilor”, este născut în Barcelona, la 28 ianuarie 1994.

Atacant, 177 cm și 76 de kilograme, acesta a avut un debut de carieră fulminant, abecedarul complet de la copii și juniori deslușindu-l la cluburi cu mare rezonanță în Peninsula Iberică, precum Espanyol (2003-2005), Barcelona (2005-2011) și Real Madrid (2011-2012).

Au urmat provocările de la seniori: Cornella, Castelldefels, Sabadell, Mallorca, Celta Vigo, Hercules și GIF Sundvall, de la această echipă suedeză de primă ligă transferându-se la Petrolul.

Roige a semnat o înțelegere până în vară, cu opțiune de prelungire din partea clubului.

Este impresariat de agenția Top Value.

Argumentele antrenorului Enache

Știut fiind faptul că spaniolul a fost opțiunea exclusivă a antrenorului Costel Enache, mi-am permis să-l întreb pe acesta de ce s-a oprit tocmai la el! enacheIată răspunsul tehnicianului: “Dintr-o întreagă listă de fotbaliști primită de la impresari, Roige mi-a sărit în ochi, cum se spune! Și am văzut peste 100, în două săptămâni, pe final de decembrie și început de ianuarie! M-am orientat la tot: vârstă bună, educație fotbalistică iberică și, nu în ultimul rând, jocuri în eșalonul de elită al Suediei, în ultima perioadă! Evoluează pe trei poziții, având același randament! Pentru mine, acestea-s argumente! Acum, sper să și confirme!” a conchis antrenorul Petrolului.

În funcție de decizia lui Costel Enache, noul fotbalist al “lupilor” ar putea fi văzut în meciul amical pe care Petrolul îl va disputa, marți, în compania unei alte echipe maghiare, BFC Siofok.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>