Petrolul își fortifică atacul!

Aflată în mijlocul unei adevărate schisme, echipa fanion a Ploieștiului își continuă visul de preamărire.

Surse bine intenționate din cadrul clubului oferă informații dintre cele mai credibile vizând înregimentarea imediată a doi dintre cei mai vânați fotbaliști cu profil ofensiv.

Este vorba despre Marius Coman și Darius Buia, atacanți de talent care vin să cosmetizeze compartimentul la care “lupii” au avut mari probleme, de ani și ani.

Marius Cătălin Coman, 24 de ani, golgheterul la zi al eșalonului secund, a evoluat pentru Fotbal Comuna Recea, echipă care va trebui să treacă de Unirea Slobozia, în dublă manșă (15 și 22 mai), pentru a rămâne în eșalonul secund!marius-coman

Coman a fost la un pas de transfer la Petrolul și în pauza competițională, la începutul anului 2021, perioadă când s-a instalat secretomania la clubul din Strada Stadionului! Din ultimele sale declarații se desprind două obiective personale: să înscrie cât mai multe goluri și, astfel, să ajungă din nou în Liga I! Ar fi, de fapt, o reîntoarcere, Coman având chiar un titlu de campion al României, cu CFR Cluj în sezonul 2017-2018!

Darius Buia, 26 de ani, fost component al naționalei U-17 prezentă la Euro 2011 și considerat de șefii de la Dinamo unul dintre cei mai talentați tineri jucători, vine de la Viitorul Pandurii, fostă ACS Șirineasa și Energeticianul.

Este băiatul lui Romică Buia, play-makerul de talent al anilor 90, supranumit Figo din Banat și care a stat în probe la FC Barcelona! 1.FOTBAL:DINAMO II BUCURESTI-DUNAREA GALATI 0-0,LIGA 1 (27.04.2013)

Din păcate, Darius a avut probleme multiple de ordin medical, cele două operații la genunchi frânându-i mult din elan.

Complet reabilitat, Darius este determinat să demonstreze că viitorul poate să-i aducă promovarea în prima ligă alături de Petrolul.

Cum bine se observă, saga Petrolului continuă iar cârcotașii de serviciu nu au decât să rezolve ecuația legată de finanțarea echipei. Care, cum bine se observă, există în continuare!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>