Cazul Pashov a fost rezolvat!

pashovMai devreme decât anticipau unii, chit că afirmația bombastică “șansele ca el să fie declarat liber de contract sunt aproape nule” te duce cu gândul la orice altceva decât la rezolvarea speței în mai puțin de 24 de ore (!), dosarul lui Georgi Velikov Pashov a fost soluționat iar fotbalistul bulgar (foto din meciul de pregătire de astăzi, de la Câmpina) va avea posibilitatea să joace chiar de sâmbătă, ora 17:30, cu Gloria Buzău, pe “Ilie Oană”!

În sprijinul apărătorului a venit președintele Costel Lazăr, oficialul Petrolului fiind prezent astăzi la Comisia pentru Statutul Jucătorului, acolo unde a încercat să obțină cât mai mult din datoria de 25.000 de euro pe care Academica Clinceni o are față de Pashov. Chit că, din start, plecând din Ploiești, Lazăr a avut mandat din partea fotbalistului de a renunța la toți banii, doar pentru a fi declarat liber și a ajunge la Petrolul!

A reușit să negocieze pentru 20% din bani, astfel încât jucătorul cu dublă cetățenie, bulgaro-ucrainean, s-a ales, totuși, cu 5000 de euro. Dar… în luna mai!

Un caracter aparte, un fotbalist valoros!

Așa este caracterizat Pashov de către oficialii echipei, după toată perioada petrecută la Petrolul. Toate antrenamentele, cantonamentul din Antalya și meciurile de pregătire le-a bifat fără să crâcnească, randamentul fiind pozitiv, de fiecare dată!

Și astăzi, la Câmpina, în amicalul câștigat de Petrolul cu 7-0 (1-0) în dauna trupei de eșalonul patru Cetatea Tg. Măgurele, Pashov a făcut un meci bun, el evoluând în ultima dintre cele trei reprize de câte 35 de minute stabilite la debut de meci între antrenorii Nae Constantin și Costin Lazăr.

Golurile echipei ploieștene au fost reușite de către Cioiu, Tolea, Sory Diarra, Jarovic (2), Tucaliuc și Saim.

Iată distribuțiile alese de către antrenorul “lupilor”:

Avram – Pârvulescu, Lică, Sabău, Țicu – Cebotaru, Pârvulescu – Constantinescu, Cioiu, D. Gheorghe – Coman (I)

Moroz – Olaru, Vrhovac, Horj, Velisar – Tucaliuc, Chindriș – Tolea, Ilie, Măzărache – Diarra (II)

Moroz – Pashov, Meijers, Huja, Duță – Tucaliuc, Chindriș – Bratu, Boțogan, Saim – Jarovic (III)

Sâmbătă, pe “Ilie Oană”, de la ora 17:30, Petrolul are un meci considerat foarte important în compania Gloriei Buzău, echipă care încă mai speră într-o victorie care i-ar aduce o șansă nesperată de a prinde play-off-ul.

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>