Un alt gest de normalitate

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-ACS POLITEHNICA TIMISOARA, LIGA 2 CASA PARIURILOR (20.05.2019)Petrolul face un alt gest frumos, lansând o invitație deschisă adresată tuturor refugiaților ucraineni care au ajuns, în aceste zile, în Ploiești și în localitățile învecinate, de a participa, sâmbătă, la meciul de campionat cu Gloria Buzău, partidă programată de la ora 17:30 pe arena “Ilie Oană”. Iată cum sună comunicatul: “FC Petrolul Ploiești își dorește să le aducă un strop de bucurie și de relaxare refugiaților ucraineni care au ajuns, în aceste zile, în Ploiești și în localitățile învecinate.

Clubul nostru îi invită pe aceștia să participe la meciul de campionat de sâmbătă, cu AS FC Buzău, și rugăm, pe această cale, instituțiile care au preluat cetățeni ucraineni să ne contacteze pe adresa de email office@fcpetrolul.ro pentru a stabili toate detaliile necesare”.

Demersul merită apreciat iar “lupii” au promis că vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga meciul și a-i bucura (și) pe refugiații aflați în suferință.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>