Apel pentru normalitate

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AS TUFENI BAICOI, LIGA 4 (27.08.2016)Oficialii Petrolului au remis un comunicat de presă prin care se adresează tuturor celor care iubesc culorile galben-albastre. Mai exact, în ideea în care restricțiile privind accesul la competițiile sportive au fost eliminate, aceștia mizează pe un număr cât mai mare de fani, sâmbătă, pe “Ilie Oană”, de la ora 17:30, anunțând punerea în vânzare a biletelor pentru primul meci al play-off-ului, cel dintre Petrolul și „U” Cluj.

Iată textul comunicatului:

“FC Petrolul Ploiești a pus în vânzare biletele pentru partida cu Universitatea Cluj, ce se va disputa sâmbătă, 19 martie, de la ora 17:30, pe “Ilie Oană”. Întâlnirea contează pentru runda inaugurală a fazei play-off din cadrul eșalonului secund al fotbalului românesc, cele două formații fiind și principalele candidate la promovarea în prima ligă.

Tichetele pot fi procurate on-line, de pe www.entertix.ro, iar de miercuri, 16 martie, vor fi disponibile și la casa de bilete a stadionului, deschisă în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Sâmbătă, în ziua meciului, casa de bilete va funcționa până la ora de start a confruntării, 17:30.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

- Peluze: 10 lei

- Tribuna 2: 15 lei

- Tribuna 1: 25 lei

- Tribuna 0: 30 lei

- Loja VIP: 100 lei.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>