“Lupii” vor avea primă specială, sâmbătă!

1lazărPreședintele Petrolului, Costel Lazăr, și-a găsit timp pentru o scurtă declarație de presă acordată Ploiești TV, materialul putând fi urmărit la jurnalul sportiv de diseară.

Astfel, am putut afla că nu ar trebui să fie îngrijorare înaintea jocului de sâmbătă, cu U Cluj, meciul fiind catalogat “unul ca oricare altul din play-off!” Mai mult, oficialul a opinat că Petrolul are toate premisele pentru a câștiga acest joc important: vestiar unit, liniște la echipă, salariile plătite la vreme “în afara unor mici restanțe care se vor achita foarte curând”!

Din discuție a reieșit și că “lupii” vor beneficia de o primă de joc specială în cazul obținerii tuturor punctelor puse în joc!

Altfel, împreună cu Mihai Constantinescu, directorul de marketing, Lazăr a ajuns, ieri, la Primăria Ploiești, tema discuției solicitată primarului Volosevici fiind legată de posibilitatea unei finanțări a echipei cu efect imediat, dar și a unor reglementări venite să ajute clubul în iminenta situație a noilor contracte ce se vor încheia cu CSM Ploiești, proprietarul activului “Ilie Oană”.

Să sperăm, vorba lui Gică Hagi, că va fi bine ca să nu fie rău!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>