Crap în plasa CSM-ului

Una dintre cele mai valoroase jucătoare din Liga Naţională de handbal feminin, Daniela Crap (27 de ani), va evolua din sezonul viitor pentru CSM Ploieşti. Handbalista a semnat astăzi un contract cu gruparea antrenată de Gigi Ionescu, înţelegerea fiind parafată doar pentru sezonul viitor.

Crap este internaţională a României evoluând pe postul de inter stânga. Şi-a început activitatea la CSS Bacău, club de care aparţinea atunci când a fost convocată la lotul de tineret al României. A debutat în Liga Naţională la Silcotub Zalău, transferându-se apoi la HC Debrecen, acolo unde a s-a remarcat ca fiind cea mai bună marcatoare a primei ligi din ţara vecină.

După experienţa din Ungaria, Daniel Crap a revenit în ţară. După ce a fost vicecampioană naţională cu Universitatea Jolidon Cluj, ea a jucat în ultimul sezon pentru SCM Craiova, formaţie de la care s-a transferat la CSM Ploieşti.

Baftă Dana şi mult succes alături de noile tale colege!


Lasă un comentariu

1 Comentarii.

  1. chiar are talent aceasta fata

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>