I s-a lipit de suflet ca marca de scrisoare!

Vă mai aduceți aminte de Cristi Voicu, tovarășul meu care impresariază o grămadă de fotbaliști și care, an de an, organizează cantonamentele din străinătate ale multor trupe din fotbalul românesc? Și cu ajutorul lui, de ani buni, ajung să văd la fața locului meciurile din cantonamentele de vară sau de iarnă ale Petrolului sau Astrei, iarna în Antalya, vara în Austria, relațiile sale în varii domenii fiind chiar neprețuite.

Mișcându-se permanent, arătând că nu degeaba a fost un sportiv valoros, Cristi a cunoscut-o în urmă cu doi ani pe Ramona Lăzuran, fotomodelul de succes picându-i cu tronc. A adus-o pentru o săptămână în Turcia, mai precis în stațiunea Lara, acolo cunoscând-o și eu. Frumoasă, sexy, comunicativă, Ramona și-a prins în plasă iubitul iar Cristi, îndrăgostit până peste cap, a cedat necondiționat, rămânând pe recepție! Au urmat zile întregi de poveste, săptămâni de vrajă, luni de dragoste. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Fructul dragostei lor se va naște aproape de sfârșitul acestei luni în Istanbul, la o clinică de specialitate cu notorietate.

Aseară, la arena din cartierul “9 Mai”, Cristi se agita prin curte în vederea meciului amical dintre Astra și Cherno Moretz Varna. Partidă posibilă datorită aranjamentului facilitat de el, joc care va avea și retur, la Varna, peste 5 săptămâni, odată cu o altă întrerupere a campionatului autohton!

În superbu-i autoturism cu numere de Ilfov am surprins-o pe Ramona scriind un sms. Am abordat-o și astfel, câteva minute, m-am bucurat și eu de bucuria pe care o trăiește alături de Cristi! Am aflat că sâmbăta trecută s-a întors din Turcia lăsând la laboratorul clinicii, spre rezolvare, o serie de teste specifice. Apoi, împreună, au făcut cumpărături în Istanbul pentru fetița lor. Duminică s-au distrat la nunta lui Cristi Borcea, cel care, luna viitoare, le va fi naș de cununie! Iar vineri seară au primit rezultatele testului și s-au bucurat nespus pentru starea de sănătate perfectă a copilei. Dar și a mamei! Imediat după debutul meciului, cei doi au părăsit Ploieștiul cu destinația Brănești, mai precis la restaurantul din Pădurea Pustnicu, acolo unde doi buni prieteni creștinau un copil cu Sfânta Taină a Botezului. I-am rugat să pozeze pentru voi, cititorii acestui blog, iar Ramona, mai ales, s-a arătat deosebit de încântată! Priviți ce bine le stă împreună!

P.S. Probabil că vă interesează și amănunte despre meciul în sine! Cum acesta a fost searbăd precum scorul, 0-0, prefer să nu vă încarc memoria decât cu postul despre frumoșii de mai sus!


Lasă un comentariu

4 Comentarii.

 1. asta-i ala de ti-a dat sa mananci si sa bei moca in austria.ce face omul pentru o friptura.mai baga un articol si prin telegraful ca acum vine cantonamentul de iarna si poate mai pica ceva pomana.

  • D-le Dan Dumitrescu (sau oricine sunteti in realitate) va aflati intr-o mare confuzie! Preparatele exceptionale pe care le-am servit in Austria au fost platite de catre presedintele Andi Crangu, cel care, de altfel, a “facut cinste” tuturor celor aflati la acea masa! Fireste, cu prilejul unei alte “escapade” de acest gen, ma voi revansa si eu! Iar despre Cristi, amicul meu, numai de bine, intre doi gurmanzi de seama existand destule momente in care placerile vietii sa coincida pana aproape de suprapunere! Sa mori tu de necaz, mai Daniele! Iar despre cretinitatea cu Telegraful e bine sa cunosti macar acum, dupa jumatate de an, ca nu mai semnez in paginile acelui cotidian!

   • cand ma uit cum aratati imi e mila nicidecum necaz,mai Cristiane,mai!ai grija de fizicul dumneavoastra si tineti minte vorba asta din batrani:,,pomana ingrasa”
    Pofta mare!!!

    • Reciteste inainte sa promovezi comentariul! Altfel, te faci de ras! Banuiesc ca dialoghez cu un silfid, ceva, ori cu vreun promotor Fashion! Mi-e f. greu sa slabesc, e adevarat, sunt foarte pofticios, o pacoste si pentru nutritionistul meu care incearca sa vindece un diabetic cu state vechi! Daca apareti in fata natiunii macar ca Florin Piersic la 30 de ani va felicit din inima si imi doresc sa fac o poza cu dvs. Cred, insa, ca nu o sa veniti sa ne cunoastem! Pacat!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>