(update final) Osiako a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Mai mulți cititori ai acestui blog m-au rugat să aflu amănunte despre fostul fotbalist al Petrolului, Patrick Osiako. Un jucător talentat, care s-a mulat excelent pe stilul de joc al echipei ploieștene. Dar care, din rațiuni independente de voința lui, a ajuns să părăsească urbea noastră și să ajungă în Israel, la echipa Hapoel Beer Sheva. Club cu care, ieri, Patrick a semnat un contract valabil pentru două sezoane. Din păcate, da, asta trebuie spus, ciocolatiul atât de adulat de fanii Petrolului are un gust amar din cauza faptului că, practic, a fost OBLIGAT să părăsească clubul ploieștean, impresarul său – Andreas Hofmann - tratând peste el o sumă dublă, condiționând rămânerea acestuia la galben-albaștrii de achitarea multor bani, 50.000 de euro, către propria persoană! Astfel, aflând târziu despre fapta subversivă a celui plătit pentru a-i apăra interesele, Patrick a hotărât ca, pe viitor, să nu mai fie reprezentat de către acel impresar! “He kill my heart!” a scris kenyanul unui prieten din Ploiești… Și cât adevăr are în inimă doar el știe! Oricum, nu știu ce mă face să cred și să scriu asta, Osiako va mai ajunge la Petrolul! În iarnă, la vară sau la terminarea contractului cu echipa israeliană! Că prea s-a îndrăgostit de fanii lupilor!

UPDATE

Situația lui Osiako la Hapoel Beer Sheva s-a complicat definitiv, chit că, în urmă cu puțină vreme, el anunța că ar fi semnat cu echipa israelită! Numai că, după emisiunea “Pasul la ofsaid” de aseară, Patrick s-a înmuiat brusc după ce Sony și Hamza i-au povestit cum oamenii întreabă de el și că ar fi făcut o prostie plecând de la Petrolul! Mai mult, astăzi, după prânz, oficialii lui Hapoel i-au “ușurat” decizia, încercând să-i schimbe contractul discutat inițial, reducându-i-l cu 30.000 de euro! Astfel încât, fără să mai facă nicio altă solicitare, Patrick a ales să părăsească Țara Sfântă și să se îndrepte spre Suedia. “Încerc un ultim demers către domnul Andi, președintele Petrolului, dorința mea cea mai mare fiind aceea de a semna cu echipa de la Ploiești! Mai dau de la mine, din banii mei, să fie mulțumit și impresarul, chiar vreau acolo! După discuția cu dânsul văd dacă merg spre Suedia sau rămân la Ploiești”

Voi reveni dacă mai am noutăți!

Update 2

Aproape de miezul nopții, după ce Rednic a răspuns mesajelor mele, sunt în măsură să vă spun că el ÎȘI DOREȘTE UN FOTBALIST PRECUM OSIAKO LA PETROLUL, “fie și pentru faptul că nu ar exista fan al Petrolului care să nu vrea aducerea sub culorile noastre a unui fotbalist valoros, văzut, simțit și dorit de ei! Ori, pentru mine, suporterii echipei și vrerea lor înseamnă mai mult decât orice la acest moment!” Nu cred că trebuie să mai comentăm ceva, nu?

Update final

Până la urmă, Patrick a semnat cu Hapoel Beer Sheva un contract valabil doi ani!  Telenovela sa cu Petrolul, iată, a luat sfârșit aproape la fel de brusc cum a început! Baftă acolo, omule, și să nu uiți că, la Ploiești, mulți ochi au fost pe tine! Ca sfat, dacă-mi permiți, viața asta nenorocită are conotații dintre cele mai neașteptate ori orgoliile – care mai de care mai reale ori prostești – nu fac altceva decâd să distrugă visele frumoase! Este și cazul tău actual… Păcat!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>