A plecat Szukala, au venit Vranjes și Geraldo!

Imediat după meciul văzut miercuri  la Brazi, patronul Florian Walter a demarat în trombă spre Bucureşti, acolo unde – până târziu, în noapte – a discutat cu omologul său de la Steaua, George Becali. Tema, una generoasă, i-a avut în prim-plan pe“petroliştii” Adrian Cristea şi Lukas Szukala, dar şi pe fraţii Mihai şi Florin Costea, acum la Steaua.

Din variantele aflate în discuţie, una a şi fost “bătutăîn cuie”: polonezul Lukas Szukala, dorit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf în Ghencea, a fost vândut pentru o sumă ce se învârte în jurul a 500.000 de euro. Interesant este faptul că Reghe este chiar cel care l-a adus pe Lukas în România, de la Alemannia Aachen, pe vremea când el profesa la Gloria Bistriţa. Cu banii pe Szukala, oficialii Petrolului au dorit achiziţionarea unui fundaş central “cu nume”, care să vină şi să facă uita­te gafele din apărare! Mișcându-se repede, chiar “cu talent”, aceștia l-au “descoperit” pe portughezul Geraldo Alves (Geraldo Washington Regufe Alves, numele complet!), un apărător central care a trecut şi pe la Steaua Bucureşti. Experimentatul jucător va semna cu găzarii astăzi, urmând să se pună la dispoziţia lui Mircea Rednic la prima şedinţă de pregătire a săptămânii viitoare. Pe lângă Alves, tehnicianul lupilor galbeni îi mai are la dispoziţie, în compartimentul defensiv, pe George Galamaz, Manasse Yamissi şi Ionuţ Neag. De asemenea, şi Ovidiu Hoban ar putea îndeplini, la nevoie, atribuţiile de fundaş central.

De asemenea sunt în mãsurã să vă prezint un nou petrolist în persoana bosniacului Stojan Vranjes, mijlocaşul împrumutat de CFR Cluj, de la Pandurii Târgu Jiu, până în vară. Acesta, aflat în conflict cu antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, s-a alăturat lotului clujenilor în iarnă, în Antalya, dar nu s-a acomodat cu trupa lui Andone. Vranjes a mai fost dorit, în iarnă, de către cei de la Oţelul Galaţi şi FC Vaslui. Fotbalistul de 25 de ani a marcat opt goluri în 34 de partide în tricoul trupei oltene, fiind şi component al reprezentativei Bosnia şi Herţegovina.

Cu cei doi, Petrolul speră într-un parcurs de tur reușit, eforturile financiare deosebite făcute de finanțatorul Florian Walter fiind chiar de apreciat!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>