Deplasarea spre “Ștefan cel Mare”

Din dorința de a strânge cât mai mulți fani la derbiul de duminică, oficialii Ligii Suporterilor Petrolului au formulat o rugăminte către mass-media.

Duminică seară, de la ora 21:30, în “Ștefan cel Mare”, galben-albaștrii dau piept cu Dinamo, echipă având același număr de
puncte, opt, ca și Petrolul. Pentru acest meci, oficialii suporterilor ploieșteni au anunțat că vor asigura transportul spre Capitală cu 5 sau 6 autobuze cu burduf, ora întâlnirii la stadion fiind 17:30. Plecarea va avea loc în jurul orei 17:50, tocmai pentru a se putea ajunge la timp în Groapă.

Costul acestei deplasari va fi de 20 lei de persoană, sumă reprezentând contravaloarea biletului de meci, a transportului și a unui tricou special, care va rămâne al fiecăruia! Înscrierile pentru această deplasare se fac la magazinul oficial din Winmarkt Grand Center, zilnic între 9:30 și 21:30, mai puțin vineri, când ele vor lua sfârșit la ora 14:00! După această oră, reprezentantul oficial al suporterilor va pleca spre București pentru achiziționarea biletelor și stabilirea ultimelor detalii vizavi de această deplasare!

Persoanele care vor dori să achiziționeze pachetul de meci de la magazin sunt rugate să-și lase numele întreg și CNP-ul, în București – la intrarea în arenă – având obligația de a prezenta la control, spre verificare, cartea de identitate! Cei care nu doresc să achite prețul de 20 lei nu vor fi trecuți pe listă, fiind liberi să facă deplasarea pe cont propriu! Această hotărâre a fost luată marți seară de către oficialii ligii suporterilor, cei care au și organizat deplasarea, dar și de marea majoritate a suporterilor din grupări.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>