Furtună în Lara (update)

De azi-noapte de pe la 03:00 plouă cu găleata în Lara! Cu o pauză de un ceas și ceva – pe la prânz – apoi cu piatră, vânt puternic, fulgere și tunete! Palmierii ce străjuiesc aleile ce conduc spre mare se încovoaie amenințător iar apa băltește. Peste două ore, mai precis de la 17:00, pe terenul de competiție al complexului Miracle – situat la vreo 6 km de hotel – Petrolul ar trebui să dea replica echipei croate de prim eșalon Slaven Belupo, team aflat pe locul 5 în prima ligă croată. Interesant de remarcat este faptul că, în ciuda vremii mizerabile care nu dă niciun semn de ameliorare, croații au trimis mesaj clar că înțelegerea trebuie onorată! Astfel încât, conform contractului ferm, la ora partidei delegațiile se vor afla la teren, indiferent de condițiile !atmosferice! Eu, personal, cred că doar niște nebuni ar juca pe o astfel de vreme! Chiar dacă se va juca, meciul nu va fi televizat! Vă țin la curent cu noutățile.

PS. La partidă  ar trebui să fie prezent și directorul general al Petrolului, Dan Capră. Să vedem dacă o să ajungă!

Update – Pe logică având în vedere incredibila descărcare diluviană, meciul cu croații de la Slaven Belupo a fost anulat! Asta, chiar dacă oficialii Petrolului au fost “în joc de glezne”, întreaga logistică necesară pentru joc fiind încărcată în autocar! Astfel, în lipsa întrecerii, Cosmin Contra s-a repliat și a comandt o ședință de antrenament în sala de forță, ce va începe la ora 18:00. Așa cum am anunțat la 15:00, în stabilimentul de la Lara a ajuns și Dan Capră, acesta intrând imediat într-o lungă discuție cu Mario Nicolae, managerul sportiv al galben-albaștrilor. În urma discuțiilor care vor avea loc după cină rămâne ca soarta amicalului cu Slaven să se stabilească pentru mâine sau… deloc! Voi reveni!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>