Meciul cu Terek, de mâine, a fost contramandat!

rednic si niaziNebunia din cantonamentul Petrolului nu cunoaște margini! După ce, în această dimineață, au aflat că echipa se află în insolvență, jucătorii au anunțat că nu se vor mai pregăti și vor boicota meciul cu rușii de la Terek, partidă ce urma să se joace mâine, la Belek!

Întinzând coarda până aproape de rupere, Geraldo&Co. au amenințat că, dacă li se va impune, vor intra pe teren și vor face figurație! În aceste condiții, antrenorii Rednic și Sinescu au anunțat că meciul nu va mai avea loc.

“Nu avem cum să expunem numele Petrolul! Vă imaginați, ne făceam de râs și ne afla o întreagă Europă! Meciul este filmat de ruși și în 2 ore se afla despre acest fapt fără precedent! Și așa va fi o problemă în sensul în care este posibil ca să avem de suportat o amendă din partea UEFA întrucât partida avea un protocol anume, stabilit din vreme! Rușii veneau să joace cu echipa bună, ne dădeau 10 în aceste condiții! Nu avem voie, repet, să nu protejăm numele Petrolului!” a spus Rednic.

Întrebându-l despre programul echipei, tehnicianul a spus: “Am fost anunțat că fotbaliștii vor boicota și antrenamentul din această seară! Le-am transmis că tot ceea ce fac se va răsfrânge asupra lor, că nu au voie să se supere pe fotbal, pe pregătirea în sine! Există premise să mă fi înțeles și să ne putem antrena, de la 17:30. Dar de jucat, mâine, sigur nu o vom face, l-am și anunțat pa managerul sportiv, Cristi Niazi, cel care ne-a aranjat sejurul în Antalya” a încheiat “Puriul”.

Rămâneți aproape pentru că, în scurtă vreme, vă mai pot oferi câteva știri interesante! De acestă dată cu nume și prenume!

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>