Mutu a jucat o oră în amicalul ASA Târgu Mureş – Pogon Szczecin, scor 0-0

447x193_pogon_szczecin_csuc_001Adrian Mutu a debutat, azi, pentru ASA Târgu Mureş în amicalul încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Pogon Szczecin, locul 4 în Polonia, meci disputat în cantonamentul de la Mardan, locul unde a fost cazată și Petrolul în cadrul primului stagiu.

Fostul “petrolist” s-a remarcat doar la o singură fază, cu câteva minute înainde de a fi schimbat, atunci când mingea centrată de el în faţa porţii nu a fost ajunsă de Ţucudean, şi a fost schimbat în minutul 60 de către Laurenţiu Buş.

Interesant de remarcat, antrenorul Petre Grigoraș i-a folosit pe Gabi Matei, Ţucudean şi Buş, cu toții ofertați și de Petrolul dar care au ales să joace, până la vară, la echipa ardeleană!

Se observă o nouă tendință și în sportul rege, cei mai mulți dintre fotbaliști optând pentru contracte de scurtă durată, ceva în genul handbaliștilor sau baschetbaliștilor!

Ca și concluzie personală, elevii lui Grigoraș sunt departe de cum ar trebui să arate o echipă de play-off, evoluând destulă vreme chiar și sub cele arătate de Petrolul în prima repriză cu bulgarii de la PFC Montana!

Petre Grigoraş a folosit echipa: Stăncioiu – Velayos, M. Constantin, Balic, Brandan – G. Mureşan, G. Matei – Jazvic, Voiculeţ (Dedov ’71), Mutu – Ţucudean. Am mai jucat: Romario, R. Costa, Buș, Axente și Dedov. Nu a evoluat deloc N’Doye.

Mureșenii au pierdut, vineri, cu 0-1 în fața trupei Zira FK, din Azerbaidjan iar duminică s-au impus, 3-2 în fața campioanei Iranului, Sepahan.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>