Cine conduce Petrolul!

Citiți și vă minunați! În plus, să nu vă mai întrebați de ce echipa se află în această situație…

Cu trei zile înaintea meciului de la Timișoara, după o discuție telefonică, am stabilit cu Victoraș Astafei ca mâine, 5 aprilie, acesta să fie prezent la emisiunea “Pasul la ofsaid”, producție televizată cu tematică sportivă pe care o realizez de mai bine de 10 ani. Avusesem și premoniție, Victoraș fiind unul dintre cei mai buni jucători ai partidei, fiind, de altfel, și marcatorul golului victoriei în orașul de pe Bega!

Am discutat cu Ionel Gane, antrenorul său, iar acesta mi-a transmis să iau legătura cu Ionuț Pană, ofițerul de presă, și (sau) Cristian Notaru, team manager, cei doi urmând să dea “verde” prezenței fotbalistului, mâine, după prânz. Nu vă ascund, am avut o mică mirare după convorbirea cu Jerry și al lui sfat dar am crezut că sunt prea scrupulos. În fine…

Am sunat ofițerul de presă, apoi pe celălalt oficial. Între timp am lăsat un mesaj și managerului sportiv, Mario Nicolae. Dacă primul mi-a transmis că nu este nicio problemă, singurul care trebuia să știe fiind, în opinia sa, Ionel Gane, cel de-al doilea m-a ascultat, a fost gata să dea și el OK-ul, dar brusc, invocând un telefon subit de la patronul Dan Capră, m-a lăsat “în așteptare”!

20140723_112844A revenit după câteva minute cu un alt ton al discuției, unul morbid, cu voce scăzută, anunțând imposibilitatea ca fotbalistul să ajungă în platou! “Știi, a fost emisiunea aia cu Schumacher, a deranjat, în fine, patronul nu este de acord!” a transmis Notaru.

Să fac un rezumat: Pană, pozitiv, Notaru, pozitiv până când patronul Capră a dat verdictul… la informarea lui Nicolae!

Cam așa se conduce această echipă, stimați cititori și suporteri, totul este la cheremul unuia care a declarat că nu se pricepe deloc la fenomen dar apleacă urechea la neaveniții care iubesc Petrolul precum șoarecele, pisica!

Iar dumneavoastră, cei care vă doriți să aflați cât mai multe despre echipă și ai ei fotbaliști sau antrenori, sunteți scoși din calcul pentru simplul motiv că întrebările pe care obișnuiați să le adresați invitaților erau prea incomode și… deranjau! Pe cine? Pe cei care iubesc Petrolul atât de mult încât nu reușesc să lege două cuvinte, nici măcar pentru a vă spune asta!

Aș fi vrut ca emisiunea să fie o conexiune între tot ce însemnă Petrolul și ai ei susținători dar, ireal, de la interior, chiar dinspre vârf, deciziile strâmbe vin să înlăture acest demers complet dezinteresat! Făcut de către un “petrolist” pentru ceilalți! Și frânat, ordinar, de către niște conducători vremelnici, oameni de o calitate umană îndoielnică! Mi-e silă…


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>