Parteneriat între frați!

Zi cu mare încărcătură pozitivă pentru toți cei care simt în galben și albastru, care iubesc Petrolul și fac totul pentru a duce echipa în prim-planul fotbalului mare!

După o victorie reconfortantă la un scor care scutește de prea multe comentarii – 4-0 (2-0) cu Concordia Chiajna II – echipa “lupilor” a primit, probabil, cele mai frumoase cadouri pentru aceste Sărbători Pascale!

Primul, venit de la “frații petroliști” ai Moreniului, echipa lui Gabi Paraschiv reușind să învingă la Alexandria, la limită, în urma unui penalti transformat de Plăcintă (50)!

madalin-mihailoviciCelălalt, de-a dreptul excepțional, vine din Elveția, mai precis de la Zurich, acolo unde CEO Veolia, Mădălin Mihailovici, a reușit semnarea unui parteneriat istoric pentru echipa Petrolul Ploiești!

jean-michel-aulas-chairman-of-olympique-lyon-soccer-team-andMai exact, împreună cu Jean-Michel Aulas, președintele lui Olympique Lyon, cei doi și-au pus apostila pe amintitul parteneriat care consfințește sprijinul sportiv și managerial dintre cele două mari echipe din Franța, respectiv România.

Obținută pe surse, știrea poate produce efecte importante în cel mai scurt timp și dovedește implicarea totală și necondiționată pe care partenerul finanțator al “lupilor” a oferit-o și încă o produce pentru ca cea mai importantă echipă din Prahova să poată deveni și una dintre cele mai importante din România!

Bas le chapeau, monsieur! Meritent!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>