Prezentarea antrenorului Leontin Grozavu

FOTBAL:CONFERINTA PRESA FC PETROLUL PLOIESTI (19.06.2018)În fața unui contingent important al mass-media, atât locală cât și, mai ales, națională, oficialii Petrolului – președintele Cristi Vlad și partenerul finanțator al Veolia România, Mădălin Mihailovici – l-au prezentat pe noul antrenor al echipei, Leontin Grozavu.

Organizată în condiții perfecte, detaliile făcând diferența ca la toate marile companii, întânirea a fost structurată în trei etape, discursul introductiv al președintelui Cristi Vlad, mesajul tehnicianului nou venit și speech-ul lui Mădălin Mihailovici.

Ideile principale ale celor trei discursuri

Cristi Vlad: “Suntem pregătiți să atingem un alt nivel, cel al promovării în prima ligă! De aceea am ales să lucrăm cu un antrenor experimentat care să formeze împreună cu noi un lot competitiv și care să respecte obiectivele acestui nou sezon! Personal, sunt foarte mulțumit că acesta a consimțit să antreneze Petrolul și aștept cu încredere atât perioada de acumulări cât și partidele de campionat. O să aflați, cât de curând, despre noii veniți dar și despre cei care vor pleca de la echipă!”

Leontin Grozavu: “Vreau să fiu extrem de concis și să îi fac să înțeleagă pe toți iubitorii de Petrolul că sunt un constructor, nicidecum un distrugător, voi conduce o echipă care va ataca! Vreau să facem o trupă competitivă din toate punctele de vedere! Mi s-a promis sprijin necondiționat și, la rândul meu, voi conduce echipa către dezideratul pe care mi-l asum! Voi juca ofensiv, cel mai probabil în sistemul 1-4-3-3. Un astfel de proiect ambițios este greu să-l refuzi! Am acceptat cu sufletul, această echipă nu se refuză! Cu astfel de oameni în staff, cu suporterii atât de cunoscuți și cu ambițiile promovării succesive, an de an, te mobilizezi altfel, parcă și munca va părea mai ușoară! Sunt un tehnician care respectă și căruia îi place să fie respectat!

Vizavi de vestiar și căpitanul echipei trebuie să se știe că sunt adeptul teoriei potrivit căreia acel fotbalist care este recunoscut de către colegi drept lider acela va fi, și în opinia mea, căpitan! Nimic mai mult! Nu sunt un antrenor dur, sunt doar unul foarte pretențios atunci când vine vorba despre disciplină și bun simț în relațiile interumane!”

Mădălin Mihailovici: “Credem că într-un peisaj economic complet incoerent în domeniul sportului, noi cei de la Veolia ne-am ținut de cuvânt și am demonstrat că de la un faliment implacabil am reușit, în scurtă vreme, să ajungem cu Petrolul din nou în prim-planul fotbalului românesc! Și nu ne vom opri aici! Nu am venit la Ploiești pentru prelungirea vreunui contract economic, aceasta neavînd nicio legătură cu sportul și cu Petrolul, echipa fanion a județului!

Urmăresc fenomenul și primesc date despre oamenii din fotbal! Cred că Leontin este omul potrivit la locul potrivit, iubesc modelul german din care acesta face parte! De aceea a ajuns Grozavu la Petrolul!

Clubul se va transforma în societate pe acțiuni atunci cand vor exista premisele pentru asta, când va fi și sprijin pentru sport, pentru fotbal… acum societatea românească nu este pregătită pentru așa ceva!

O să repet cele afirmate pe parcursul timpului la o emisiune televizată la Ploiești: Veolia este alături de echipa Petrolul Ploiești necondiționat, într-un parteneriat care se va desfășura pe termen lung! Suntem pregătiți pentru a asigura totul pentru a continua construcția acestui proiect! Țintim, este clar, promovarea în prima ligă și vom asigura suport financiar suficient pentru asta! Suficient, adică atâta cât trebuie! Echipa se va deplasa cu avionul atunci când va juca în zone îndepărtate de Ploiești. Va merge într-un cantonament în Slovenia, în perioada 9-19 iulie. Va fi sprijinită și ajutată tot timpul, fotbaliștii trebuie să trateze efortul nostru altfel decât au făcut-o în cele două meciuri triste, cu Tărtășeștiul, anul trecut, și Popești Leordeni, anul acesta!

Pentru că se lucrează cu inima, pentru că nu se vorbește mult și fără rost, pentru că nu răspundem zecilor și sutelor de răutăți și pentru că nu vrem asocieri de fațadă în urma cărora să fim nevoiți să plecăm fruntea… ei bine de aceea ieșim în fața dumneavoastră și declarăm că această ambiție vie, colorată în galben și albastru, va dăinui indiferent dacă unii și alții încearcă să bage bățul prin gard! Petrolul este o echipă unică și… atât!”

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>