Gabi Frâncu, ce băiat, ce caracter!

Gabi-Frincu-thepicta.com_În urmă cu puțin timp, alegând o rețea de socializare pentru a-și exprima trăirile interioare, fostul fotbalist al Petrolului, Gabriel Frâncu, a compus o poveste emoționantă care a strâns în scurtă vreme câteva sute de aprecieri!

Pentru că, veți vedea, dovedește talent literar, vervă și mult, mult bun simț! Atribute pe care, de regulă, fotbaliștii care sunt puși pe liber le pierd deloc fortuit, înlocuind frazele normalității cu cele ale veninului și frustrării…

Gabi, un tip deloc inhibat și politicos nevoie mare, a compus o poveste de viață frumoasă dovedind că sunt destui fotbaliști care-și stăpânesc emoțiile și își arată caracterele nobile în mesaje minunate. Perfect în armonie cu dragostea lui pentru Petrolul! Felicitări, Gabi, și multă baftă în toate proiectele pe care ți le propui!

Iată întreaga postare a fostului apărător al “lupilor”

“Ieri s-a încheiat ceea ce a însemnat pentru mine cea mai frumoasă perioadă din viața mea de jucător de fotbal de până acum.

Am revenit cu drag, într-un moment delicat, acolo unde totul a început dintr-o pasiune, la varsta de 10 ani, cu gândul să fie și ultimul meu club la care voi evolua, de a duce proiectul la bun sfârșit (și anume revenirea Petrolului în prima ligă).

Cum viața este plină de surprize și nu tot ceea ce ne dorim se și întâmplă, nu îmi rămâne decât să privesc cu recunoștință și satisfacție în urmă și cu speranță și încredere în viitor.

Sunt mândru că am îmbrăcat din nou tricoul Petrolului după atația ani, că am participat la cele două promovări consecutive și că am făcut parte din acest colectiv înca din liga a IV-a, câștigând și Cupa la nivel județean în anul 2017.

Cu siguranță, nimic din ceea ce am enumerat mai sus nu ar fi fost posibil fără echipa din afara terenului și aș vrea să mulțumesc fiecăruia în parte pentru contribuția fără de care, astăzi, Petrolul nu s-ar fi aflat atât de aproape de locul pe care îl merită.

Aș vrea să încep lista mea cu: Peco, Nea Radu, Nea Titel, Nea Vasile, Nea Marian, Tatuatu’, Dan, Ionuț, Italianu’, Florin, Mândrețe, Coana Mare, Dna Alice, Angi, John, Costel, Bebiță, Dr. Bulata, Dr. Miu, Marius Haită, Ciprian Pura, Nea Lili, Cătălin Grigore, Cristi Chircă și echipei Fcp Tv Sportonlineph, comentatorilor, ziariștilor, Octavian Grigore, Cornel, Dragoș Ferariu, Silviu Crângașu, Mircea Dridea, Cristi Vlad, Leo Ursea și domnului Mădălin Mihailovici.

Mulțumesc tuturor suporterilor petroliști pentru susținerea necondiționată, pentru răbdare, pentru încredere și pentru devotamentul față de echipa noastră indiferent de nivel, scor sau stadion! <Mereu v-am simțit aproape de noi> iar momentul de referință a fost 24 iunie 2017, de departe cea mai frumoasă zi din viața mea!

Foștilor colegi le doresc sănătate, putere de muncă și să aibă încredere în ei pentru că sunt cu adevărat jucători valoroși, iar viitorilor fotbaliști ai Petrolului să fie ceea ce echipa are nevoie sa promoveze în liga 1”.

Cu stimă, Gabi Frâncu, 30


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>