Lista plecărilor de la Petrolul

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS MIOVENI, CUPA ROMANIEI (24.10.2017)În momentul în care a fost oficializată, lista cu fotbaliștii care au plecat de la Petrolul a fost data publicității prin intermediul ofițerului de presă.

Încă de la primul antrenament, desfăşurat, miercuri seară, pe „Ilie Oană”, s-a văzut lipsa mai multor jucători care au făcut parte din lotul „galben-albaştrilor” pe parcursul sezonului 2017-2018.

Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim şi Tiberiu Niţescu au ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea angajamentelor, în vreme ce pentru portarii Raul Avram şi Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe.

Totodată, Georgian Păun şi Răzvan Catană şi-au încheiat contractele cu FC Petrolul Ploieşti, lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul la formaţia ploieşteană, în vreme ce Claudiu Tudor a decis, aşa cum bine se ştie, să pună capăt carierei de jucător. Pe de altă parte, după ce a lipsit, din cauza unor probleme, de la reunirea de miercuri, Mirel Bolboaşă a intrat în programul de pregătire al petroliştilor.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>