Petrolul continuă seria înregimentărilor

danciNu trece ziua fără să apară un nou transfer la echipa fanion a Ploieștiului.

Începând de astăzi, Cristian Danci, mijlocașul central născut la Reșița pe 15 iulie 1988, este fotbalistul Petrolului pentru următoarele două sezoane. El provine de la nou-promovata FC Hermannstadt, trupă la care a pus umărul pentru accederea în eșalonul de elită.

Cristian Danci a jucat în Liga 1 pentru FC Botoşani (2014-2015) şi Gaz Metan Mediaş (2016-2017).

Are în palmares aproape 100 de partide jucate în Liga 1. De-a lungul carierei a evoluat pentru echipele FCU Politehnica II Timişoara, Liberty Salonta, FC Bihor Oradea, Metalul Reşiţa, FC Botoşani, Şoimii Pâncota şi Gaz Metan Mediaş.

Interesant este faptul că noul fotbalist al Petrolului a mai ajuns în județul nostru, în sezonul 2012-2013 fiind în lotul câmpinenilor de la AFC Fortuna Poiana, echipă provenită din Fortuna Brazi și mutată în cel de-al doilea municipiu al Prahovei. Fortuna Câmpina a promovat în eșalonul secund în 2014 iar un an mai târziu s-a dizolvat.

Grozavu păstrează patru tineri

Leo Grozavu a decis să-i păstreze în pregătire pe patru dintre jucătorii tineri care au participat la antrenamentele de săptămâna trecută şi la jocul-şcoală derulat sâmbătă. Astfel, portarii Daniel Isvoranu (19 ani) şi Leonard Petrişor (20 ani), precum şi mijlocaşii Mihai Ene (19 ani) şi Antonio Cruceru (21 ani) vor fi ţinuţi, în continuare, sub observaţie, urmând ca o decizie definitivă în privinţa lor să se ia înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia.

Se cunoaște și al treilea adversar din stagiul din Slovenia

Petroliştii şi-au aflat şi cel de-al treilea adversar din stagiul centralizat pe care-l vor efectua, în perioada 9-21 iulie în Slovenia. Astfel, după jocurile cu Sloga Simin Han (Bosnia, prima ligă, 11 iulie) şi Lokomotiva Zagreb (Croaţia, prima ligă, 20 iulie), a fost stabilit şi testul cu HNK Gorica, formaţie nou promovată în prima ligă croată. Meciul se va disputa pe 17 iulie, la Velika Goria, singura necunoscută rămânând, astfel, numele adversarei din data de 14 iulie.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>