Petrolul a mai cooptat un portar!

qqqqqqÎn ideea asigurării unui randament superior la compartimentul portarilor, oficialii Petrolului au găsit o nouă soluție.

Este vorba despre un alt reprezentant al “găștii nebune a lui Hagi”, tânărul Örs “Arpad” Torday (21 ani), portar de 189 cm născut la Târgu Mureș și care a evoluat la Academia de la malul Mării din anul 2009!

Acesta a fost portarul echipei de tineret U-17 a României fiind, în prezent, al celei U-21! A apărat poarta echipei campioană a României în 8 partide.

Este de notorietate faptul că Leo Groazvu dorește ca unul dintre componenții sub 21 de ani ai echipei să fie portarul și de aceea a solicitat unul în care să aibe încredere deplină!

asssssAtât Torday cât și Robert Grecu (http://www.cristian-anghelescu.ro/2018/07/16/vultur-metamorfozat-in-lup/) au participat la antrenamentul de dimineață, pozele acestora în echipamentul galben-albastru fiind prezentate în deschiderea, respectiv conținutul materialului.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>