Petrolul, încă o nefăcută: a fost eliminată din Cupă!

FOTBAL:FC TUNARI-PETROLUL PLOIESTI, CUPA ROMANIEI (29.08.2018)În cadrul celei de-a treia faze a Cupei României, astăzi, la Tunari, echipa locală de eșalonul trei, CS Tunari, a întâlnit Petrolul Ploiești.

În urma meciurilor desfăşurate ieri, au obţinut calificarea echipele CSM Focşani, Progresul Spartac, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, AFC Fotbal Comuna Recea, Unirea Alba Iulia, Industria Galda, Turris Oltul Turnu Măgurele, CSM Lugoj, Flacăra Moreni şi CSM Slatina.

După evoluția slabă din meciul de campionat de vineri, atunci când au cedat cu 0-1 (0-1) în fața bucureștenilor de la Metaloglobus, “lupii” aveau datoria morală de a se reabilita în fața suporterilor.

Au început în forță și, după numai câteva momente, ARNĂUTU a reușit deschiderea scorului la capătul unei centrări perfecte venită de la Nini Popescu, din flancul drept: 0-1! Apoi, pe rând, Cl. Herea, Arnăutu și Nini Popescu au avut șansa de a se desprinde dar momentul ultimelor lor execuții a fost ratat.

Cu trei minute înainte de finalul reprizei, Arnăutu a scăpat singur spre … 2-0 dar mingea dorit plasată pe lângă Perianu – de la circa 11 metri – a fost atinsă și, ulterior, agățată de goal-keeperul gadelor! Iar, la faza următoare, Plămadă a expediat o torpilă de la circa 30 de metri, mingea trecând razant cu butul drept!

Mitanul secund a debutat nefericit pentru trupa ploieșteană, NECULAI punctând la câteva secunde după reluare după ce a șutat, de la circa 10 metri, printr-o pădure de picioare: 1-1!

Mai mult, după alte câteva minute, Stoian a fost aproape de gol, mingea plasată cu capul, de la 8 metri trecând puțin peste poartă!

Prima ocazie de gol a Petrolului a avut loc în minutul 67, atunci când Nini Popescu a trimis mingea cu capul, din 5-6 metri, dar, din păcate… doar puțin peste poartă!

După două minute, în urma gafelor lui Ghinga și Isvoranu – balon trimis spre portar și prins de acesta! – arbitrul a dictat lovitură liberă de la 8 metri dar Rogojan a șutat în zidul trupei ploieștene! Mare ocazie!

În minutul 80, la șutul lui Herea de la 18 metri, Stoian a respins cu capul balonul “de gol” din apropierea liniei porții!

În minutul 83, Nini Popescu a șutat de la 18-19 metri, lateral dreapta, dar portarul gazdelor a respins în corner!

În minutul 85, după un fault prostesc făcut de Plămadă la Bâtfoi, arbitrul Naidin a acordat penalty iar Barabas a înscris cu un șut pe centrul porții: 2-1!

Mai mult, același Bâtfoi a avut golul de 3-1 în vârful bocancului dar Ghinga a reușit să respingă, incredibil, de pe linia porții!

Incredibil, “lupii” au părăsit competiția la capătul unui joc la fel de trist precum cel din Colentina, vineri…

 

  • marinAstăzi, la sediul clubului ploieșten, experimentatul mijlocaş ploieştean Laurenţiu Marinescu a semnat, cu “lupii” un contract valabil până în vara lui 2020. Astfel, Petrolul şi-a asigurat un plus de experienţă şi mai ales de valoare în linia mediană, fotbalistul fiind pregătit fizic și putând, astfel, să ajute echipa încă de la meciul următor! La fel ca și olandezul  Jeroen Lumu, cel care a semnat ieri! În atenția staff-ului tehnic se află și Cătălin Ştefănescu, mijlocașul echipei de prim eșalon CSMS Iași.
  • La meciul de la Tunari a fost prezent Viorel Moldovan, antrenorul echipei CSM Târgoviște. Acesta a ținut să vadă la lucru trupa antrenată de Leo Grozavu, Petrolul urmând a întâlni echipa dâmbovițeană pe 12 septembrie, la Ploiești. După ce, în prealabil, va juca sâmbătă, 8 septembrie cu Energeticianul, la Petroșani.

Casetă

CS Arsenal Tunari – Petrolul Ploiești 2-1 (0-1)

Stadion: “Arsenal” Tunari. Spectatori: circa 500. Marcatori: Neculai (46), Barabas (85, penalti)/ Arnăutu (4)

CS Arsenal Tunari: Perianu – Ciortan, Stoian, Iordache, Barabas – Vălimăreanu (88 Văduva), Rogojan, Oșca, Ivan (cpt) (32 Zamfir) – Neculai – Mihai Ion (46 Bâtfoi). Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Petrolul Ploiești: Isvoranu – Olaru, Ghinga (cpt), Plămadă, Țicu – Danci (55 Cruceru), Chindriș (80 Ciocâlteu), C. Herea – N. Popescu (86 Nica), Arnăutu, Tudor Șaim. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonașe galbene: Oșca (66), Stoian (69), Rogojan (70)/ Danci (51), Țicu (57), Herea (82), Cruceru (90+5)

Au arbitrat: Marius Naidin – Nicușor Marin și Cristian Cosmescu (toți din Pitești)


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>