Un test cu destule concluzii pozitive

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-PETROLISTUL BOLDESTI, AMICAL  (13.02.2019)Fotbaliștii Petrolului care au avut mai puține minute acordate în cadrul jocurilor de pregătire din Antalya s-au aliniat la startul primului meci amical al anului desfășurat sub privirile suporterilor.

Și nu au fost chiar puțini, mai bine de 200 de fani umplând mica tribună a arenei de la Brazi pentru a aplauda, finalmente, victoria fără emoții a “lupilor” în dauna trupei clasate pe locul 4 în ierarhia la zi a Ligii A Prahova, Petrolistul Boldești. O fostă combatantă în Liga a III-a…

Meciul a fost fără istoric, scorul final, 5-0 (2-0) scoțând la rampă fotbaliști tineri și foarte tineri pe care, în opinie personală, antrenorul Mugurel Cornățeanu chiar se poate baza într-o oarecare eventualitate!

Cu poftă de joc și disciplină tactică care l-au mulțumit pe coach, “mânjii” Petrolului au demonstrat că au valoare și, mai ales, că știu să respecte cu sfințenie sarcinile de joc.

Astfel, pe o axă pornită de la portarul Brânză, continuând cu Țicu, Chindriș, Șaim, Nini Popescu, Stoica și Arnăutu, “petroliștii” aleși pentru acest test au dat satisfacție.

Scorul a fost deschis de ARNĂUTU (21), vârful ales pentru acest meci beneficiind de o pasă cu capul a lui Țicu, acesta, la rându-i, fiind servit cu un balon centrat “la fix”, din corner, de către N. Popescu: 1-0!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-PETROLISTUL BOLDESTI, AMICAL  (13.02.2019)După alte 8 minute, ALEX STOICA, mijlocașul de bandă al Viitorului Constanța, și-a început recitalul printr-o reușită la capătul unei pase luminoase venită de la Nini Popescu: 2-0! Piticii între ei!

Același STOICA (72) a finalizat mingea în adâncime servită de către Chindriș (3-0) pentru ca în minutul 81 să realizeze primul hattrick pentru noua sa echipă, în urma pasei “joker jos!” venită de la Șaim: 4-0!

Scorul a fost bătut în cuie de către “turcul” ȘAIM, fotbalistul de atac șutând formidabil, din plin fuleu, exact sub bara nefericitului Nițache: 5-0!

“Lupii” se vor baza, din nou, pe Dan Bucșa!

Ultima data la prim-divizionara Concordia Chiajna, fundașul Dan Bucșa a ales șansa de a bifa o nouă promovare cu Petrolul, aceeași echipă pentru care a jucat în sezonul 2015-2016.

El a fost prezent în centrul defensivei “lupilor” la meciul de astăzi și se va pregăti pentru a demonstra că poate deveni titularul postului de apărător central.

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-PETROLISTUL BOLDESTI, AMICAL  (13.02.2019)Petrolul v-a mai avea un test înaintea debutului de retur. Echipa ploieșteană va evolua sâmbătă, de la ora 12:00, tot la Brazi, în compania SCM Gloria Buzău, fruntașa ligii a treia, seria I.

Casetă

FC Petrolul Ploiești – Petrolistul Boldeşti 5-0 (2-0)

Stadion: Combinatul Brazi. Spectatori: circa 250. Marcatori: Arnăutu (21), Stoica (29, 72, 81), Saim Tudor (88).

FC Petrolul Ploiești: Brînză (80 Al. Radu) – Olaru, Bucşa (75 Ad. Nicolae), Ţicu, Dobrea – Chindriş (cpt) – Saim Tudor, N. Popescu, Enache (74 Bratu), Stoica – Arnăutu. Antrenor: Mugurel Cornăţeanu.

Petrolistul Boldești: Niţache – Popescu, R. Alecsandru, Ionescu, F. Ioniţă – M. Tudor, Bencea – Cr. Mihai, Ed. Costache, T. Niţescu – Ad. Ilie. Au mai jucat: Lungu, Badea, Baciu, Stanca. Antrenor: Marian Ilie.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>