Mulțescu solicită și primește întăriri!

aaÎn cadrul conferinței de presă de dinaintea jocului cu FC Argeș, partidă care se va disputa mâine seară de la ora 19:00, tehnicianul Petrolului, Gheorghe Mulțescu, a vorbit despre noutățile imediate ale lotului.

“Am propus și conducerea a fost de acord ca lotul echipei să fie completat cu doi fotbaliști noi, acordul cu aceștia fiind deja stabilit! Aveam nevoie de aceștia în contextul în care au apărut deja accidentările și suspendările! Este vorba despre doi străini, un francez și un brazilian, care vor acoperi două posturi cheie în lotul nostru, fundaș central și atacant! Primul va veni chiar mâine, celălalt ulterior, ambii urmând a fi evaluați de Yuksel! Nutresc speranța că, după meciul de la Oradea, cei doi vor fi în lotul de bază al Petrolului!” a declarat tehnicianul galben-albaștrilor.

Despre meciul cu argeșenii, Mulțescu a avut un discurs mai degrabă echilibrat arătându-se circumspect atunci când a vorbit despre deznodământ. “Întâlnim un adversar puternic, poate chiar foarte puternic, o echipă formată din fotbaliști tehnici, cu gabarit! Faptul că la Pitești este liniște la echipă contează mult pentru jocul lor în ansamblu! Lipsa unui obiectiv imediat face ca evoluția lor în teren să fie dezinhibată! Veți vedea un joc pe care-l consider periculos, pe un teren care se anunță greu, fiind alunecos! Așadar, echipa care va trebui să construiască nu va fi scutită de probleme! Sper să nu fie așa, până la urmă! În fond, pe un teren foarte greu, la Bacău, ne-am acomodat după 10-15 minute, asta trebuie să facem și mâine seară! Cel mai probabil va reveni Sarris, o soluție ar fi și folosirea lui Țicu, asta în ideea în care atât Ghinga cât și Pușcaș lipsesc, ambii din cauza prea multor avertismente primite! Concluzionând, estimez meciul cu piteștenii ca fiind mai dificil decât cel cu clujenii! Asta, firește, pentru că cel cu <<U>> a fost deja câștigat! Cert este că aș fi mulțumit deplin dacă echipa va evolua așa cum a făcut-o cu ardelenii! Petrolului îi trebuie concentrare și sânge rece dar și mai puține ratări! Astfel, ne vom bucura și mâine seară!” a conchis experimentatul tehnician Gigi Mulțescu.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>