“Pasul la ofsaid”, redivivus!

imagesDupă o pauză destul de lungă și care a avut darul să mă întristeze profund – suspendare deloc întâmplătoare! – revin la una dintre cele mai importante secvențe ale meseriei mele, realizarea emisiunii cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”.

Ofertanții, cei de la Ploiești TV, au gândit o grilă de programe din care sportul nu putea să lipsească.

Astfel, în fiecare zi de luni, de la ora 21:00, cele mai importante și mai incitante subiecte din lumea sportului prahovean vor fi analizate și comentate alături de sportivi, conducători, finanțatori sau patroni de echipe. Cu siguranță, producția nu trebuie ratată de vreme ce iubitorii sportului vor avea parte de noutăți, urmând a căpăta răspunsuri la toate temele de interes.

Voi insista să aduc în emisiune mari campioni, exemple de urmat pentru tinerii zilelor noastre, oameni cu care ne mândrim, vizionari, poate chiar și vedete ale fenomenului!

Cum fotbalul va avea partea sa de maxim interes, primul invitat din platoul Ploiești TV va fi Marius Stan, președintele echipei Petrolul Ploiești.

Nu ratați, așadar, (re)întâlnirea cu sportul, cu emisiunea dumneavoastră preferată, luni, 8 iulie, începând cu ora 21:00! Vreme de un ceas!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>