Emisiunea cu Costel Enache

enache la PASImediat după instalare, Costel Enache, noul antrenor al Petrolului a admis să fie prezent la Neconvențional, în platoul atât de generos al Ploiești TV.

Într-un stil complet diferit față de alți tehnicieni care au fost alături de dumneavoastră prin intermediul emisiunii de sport, Enache a lăsat deoparte orice inhibiție și a răspuns chestionărilor într-un stil aparte.

A admis, la final, că s-a simțit bine, relaxat, și că va ajunge față în față cu telespectatorii oricând va fi invitat în platou. Vă mărturisesc că, în același stil direct și combativ, dialogul cu noul technician mi-a stârnit ambiția de a-l avea cât se poate de des în platou, nu de alta dar în tentativa de a duce Petrolul spre prima ligă, Costel Enache ar avea nevoie și de o expunere pe măsura ambiției sale!

Urmăriți emisiunea, dacă nu ați făcut-o deja, aseară, și veți descoperi evidența: un personaj nou, agreabil, ambițios, fără discursuri fabricate acasă și fără inerenta inhibiție dată de prezența în fața camerelor de filmat!

Pentru a urmări producția, accesați următoarele link-uri:

https://youtu.be/oGum9m1zdiE  (prima parte)

https://youtu.be/PYaDqIZNxP4  (partea a doua)

Vizionare plăcută!

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>