Promisiunea lui Costel Enache

FOTBAL:ANTRENAMENT FC PETROLUL PLOIESTI (11.01.2020)Invitatul de mâine seară al emisiunii cu tematică sportivă “Neconvențional” de la Ploiești TV este Costel Enache, antrenorul principal al Petrolului Ploiești.

Producția, înregistrată la finalul săptămânii trecute din rațiuni legate de programul complicat al echipei din acestă perioadă de carantină, a scos la rampă același tehnician doct, spiritual dar și conștient de valorile fotbalului. Un personaj în adevăratul sens al cuvântului, un interlocutor agreabil pe care și-l dorește în emisiune orice jurnalist de profil.

Adus, din aproape în aproape, către mărturisirea din finalul emisiunii, Enache s-a hazardat într-un pariu în alb cu adevărat superb! Astfel, decizia luată și aplicabilă în fața întregului lot care va reuși să promoveze, va avea darul de a-i ambiționa suplimentar pe “lupii galbeni” – atât cei din teren cât și din afara lui! – rezultatul final urmând a fi găzduit în platoul acestei emisiuni! Așadar, un motiv în plus pentru fiecare “petrolist” de a participa, cu trup și suflet, la îndeplinirea obiectivului de performanță!

Dacă doriți să-l ascultați pe Costel cum face promisiunea – și nu numai! – vizionați emisiunea de mâine seară, ora 21:00, atât pe UPC cât și la Digi TV, analogic, canalul 55.

Dacă nu veți reuși, veți găsi link-urile postate pe www.cristian-anghelescu.ro , blogul meu.

Vă aștept, oricum!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>