Costel Enache: “Dacă începeam sâmbătă, era excelent!”

FOTBAL:ANTRENAMENT FC PETROLUL PLOIESTI (11.01.2020)La câteva minute după ce oficialii Petrolului au aflat programul play-off-ului care va debuta pe 4 iulie, antrenorul principal Costel Enache a răspuns provocării de a vorbi despre viitorul imediat.

“Am avut o tragere la sorți grea. Dar, cum trebuia să jucăm oricum cu toate cele 5 combatante, deplasarea la Arad nu mai trebuie privită ca o sperietoare. Dacă începeam sâmbătă, de exemplu, ar fi fost excelent! Îi simt pe băieți în vână, dornici să arate cine va fi șeful până la final! Repet, așa-i percep eu după cum înțeleg să se pregătească în aceste condiții vitrege! Aș zice, totuși, că principala temere care trebuie depășită este legată de câmpul de joc. Sinteticul este aliatul gazdelor iar noi vom fi obligați să jucăm pentru victorie. Nu-mi este deloc teamă, abia aștept să treacă aceste 17 zile!” a spus tehnicianul Petrolului.

Întrebat despre programul de până la ora jocului, antrenorul a spus: “Aș vrea să mai jucăm măcar 3 partide cu caracter de verificare! Cu siguranță, prima va fi mâine, de la ora 11:00, la Sibiu, acolo unde vom evolua împotriva prim-divizionarei Hermanstadt. Apoi… mai căutăm! Sper să mai găsim 2-3 adversare cu program flexibil, care să-și permită meciuri de pregătire cu noi! Ne este dor de andrenalină, de meciuri câștigate, de promovare, de întâlnirea cu fanii în orice conjunctură s-ar desfășura! Ne este dor de fotbal! Estimez că vor fi destule meciuri pe muchie de cuțit în acest play-off, care se vor termina la egalitate! Cred că promovarea directă și jocul de baraj se vor stabili în ultima etapă!” a conchis Costel Enache.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>