Citiți și cruciți-vă!

„Păstrează-ți coloana vertebrală dreaptă! Niciodată să nu îți fie frică să procedezi așa cum crezi că este corect!”

Fraze rămase din copilărie, așa am fost educat, așa am și înțeles să procedez, ani și ani la rând.

Până când am cedat, strivit sub ignoranța perpetuă a celor care ne conduc…

Este o obsesie de care niciun om nu va putea scăpa, niciodată. Este și traumă și pildă și exemplu. O tristețe nesfârșită… Este despre sistemul medical românesc, una dintre marile rușini naționale!

Am trei rude apropiate, o familie, cu toții tineri și fără mari probleme de sănătate. Acuzând simptome specifice Covid 19, urmând protocolul impus, cu toții au fost deplasați, cu Salvarea, la Spitalul Județean Ploiești. După ore lungi de așteptare, întrega familie a fost diagnosticată POZITIV cu acest nenorocit de virus. 2“Ore pe care nu le vom uita niciodată, Cristi! Am trăit clipe de coșmar într-un așa zis spațiu de izolare, am simțit cum ni se scurge viața privind cum cădea faianța, la propriu, într-un spațiu amintind de cotețul de păsări al copilăriei! Era atât de frig încât ne clănțăneau dinții, la propriu! Am venit cu Covid și am făcut și pneumonie!” am primit mesajul și câteva poze. Pe care le puteți vedea, intercalat.

La ce să mai sperăm, oameni buni? Care să fie normalitatea despre care ni se tot vorbește? Toată crema medicinii românești a părăsit țara, mai toți medicii de calitate au ales să trăiască demn, fără ororile sistemului impuse de politizarea aiuritoare.1

Suntem victime, suntem cobai, suntem siliți pe vecie la umilință și decrepitudine. Ni se cere, la 4 ani, un vot pe care nici măcar sorta nu-l mai poate controla. Condamnarea la tristețe este virotică, precum acest Covid. Plătim, din ce în ce mai mult, pentru “arta votului”. O rușine fără de seamă, o stratagemă gândită și pusă la punct în cele mai mici amănunte, totul pentru ca UNII SĂ CONDUCĂ IAR ALȚII SĂ FIE UMILIȚI!

3Nu sunt un pesimist, de regulă, dar șansa acestei țări să iasă din marasmul dirijat este din ce în ce mai mică…

Am rămas pe spada noastră, suntem obligați să ne descurcăm exact așa cum o făceam înainte de 1989, adică în sistemul PCR – Pile Cunoștințe Relații. O infinită mizerie!

Îmi doresc să fiți bine, cu toții! Protejați-vă cât se poate de bine! Sănătate multă!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>