La dus, în aer, returul… pe uscat!

La finalul emisiunii „Neconvențional” pe care o realizez la Ploiești TV, invitatul de ieri, Vivi Răchită, fostul “căpitan” al Petrolului – actual consilier pe probleme de sport la CSM Ploiești – a lansat o acuză la conducerea “lupilor galbeni”. Afirmația este verificabilă la minutul 22:22, aici (https://youtu.be/_rpDr9KAKRo)

“Pentru mine, fotbaliștii erau Dumnezeii!”

Iată ce a declarat acesta în contextul vestiarului unei echipe mari precum era Petrolul, odată: “Vestiarul este totul pentru o echipă mare! La noi, când jucam, toți eram lideri în vestiar, nu doar unul! Eram toți pentru unul și unul pentru toți! Astăzi… am auzit că tot lotul a plecat cu avionul spre Timișoara iar la întoarcere doi dintre fotbaliști nu au mai prins loc, mergând cu autocarul! Adică s-au urcat alte două persoane în avion, în locul fotbaliștilor! Pe vremea mea, dacă se întâmpla acest lucru, eu eram primul care se urca în autocar, fotbaliștii aveau locurile garantate! Pentru mine, fotbaliștii erau Dumnezeii! Cu ei ne făceam treaba, ei meritau totul! Eu, dacă aș fi în locul lui Mădălin Mihailovici i-aș zbura imediat pe cei care au generat acest fapt reprobabil!”

“Pentru întors, agenția nu putea să asigure tot necesarul!”

Potrivit uzanței, l-am contactat pe președintele Costel Lazăr pentru a explica acuza lui Răchită. Iată declarația acestuia: raul_n“Antrenorul echipei a solicitat, în ultimul moment, ca doi tineri fotbaliști, Simionescu și Bucur, să fie alături de echipă în deplasarea de la Timișoara. Am reușit să achiziționăm bilete pentru tot lotul, cu amendamentul că, pentru întors, agenția nu putea să asigure tot necesarul. Adică, mai precis, doi dintre componenții echipei urmau să vină cu autocarul! Astfel, s-a ajuns ca ultimii veniți să fie obligați să facă altfel drumul de întors! Nici pomeneală de altceva! Eu am plecat cu mașina personală alături de Angi Mateescu, totul este verificabil în orice moment! Pentru a nu se interpreta altceva!” a conchis președintele Petrolului.

Concluzia subsemnatului

Simplu și concis, ambii subiecți au expus speța! Agreez ambele variante, chit că, în locul lui Viorel Moldovan, aș fi lăsat două Adintre “vedetele pierzătoare” să vină cu autocarul! Dădea și un exemplu și, poate altădată, implicarea “vedetelor” ar fi fost alta. Așa…

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>