Felicitări, „Radio Prahova”!

Ieri, probabil în virtutea unei colaborări trecute dar şi a simpatiei pe care o port tuturor celor care realizează programele la Radio Prahova, am fost invitat la Sala Sporturilor „Olimpia” pentru a fi parte a bucuriei postului odată cu împlinirea a 18 ani de când acesta fiinţează.

Ca de fiecare dată, an de an, în trend cu noile cerinţe, conducătorii studioului gândesc programe de divertisment pentru marele public din care nu au lipsit niciodată trupe româneşti en-vogue de muzică rock, pop şi dance, solişti cunoscuţi, artişti de mare valoare, sportivi de top sau personalităţi ale vieţii de zi cu zi.

Anul acesta, aflându-ne cu toţii sub spectrul unei crize parcă fără de sfârşit, amfitrionii au gândit un show al muzicii, dansului şi bucuriei, spectacol care să promoveze valorile spirituale nealterate ale adolescenţei, cu ai săi minunaţi tineri.          

Ajutaţi la pupitrul muzical de inagalabilul Lucian „LMZ” şi beneficiind de cel mai bun prezentator în persoana lui Mihai Pali, evenimentul a promovat un concurs al majoretelor sugestiv intitulat „Majorete de MajoRadio”!

Am văzut-o pe Carmen, „madam’ director”, cu nepoţica în braţe şi cu o lacrimă rebelă pe obraz – deh, „copilul din eter” a împlinit vârsta majoratului! – pe Bubanu şi Blaj, mereu cu o poantă bună, pe Miki şi al ei zâmbet angelic, pe Iulia, Claudio, Vlad, Red, Victor, Ela, Adi şi Adina, cu toţii alcătuind inimile mari ale postului. Nu, nu l-am uitat pe Gabi Barbu, zis şi Vampiru’, probabil omul fără de care niciun show cu marca „Radio Prahova” nu ar fi posibil!

Unic pe piaţa de profil a urbei, spectacolul a prezentat nu mai puţin de şase echipe, reprezentând tot atâtea licee: Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Naţional „Nichita Stănescu”, Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale”, Grupul Şcolar Administrativ „Victor Slăvescu”, Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” şi Grupul Şcolar Industrial „1 Mai”.

Puternic încurajate din tribune, acolo unde peste 1500 de spectatori au făcut o atmosferă de mare concurs, echipele au arătat o excepţională dăruire, întrecerea fiind pe muchie de cuţit.

Juriul, unul greu încercat, a deliberat astfel: marele premiu, în valoare de 1000 de euro, a fost câştigat de trupa de la „Nichita Stănescu”, locul doi şi 500 de euro au ajuns la echipa de la „Victor Slăvescu” iar locul trei şi 250 de euro, la „Caragiale”.

Interesant de remarcat, sponsorul evenimentului, Emanoil Savin, primarul Buşteniului, a suplimentat premiul iniţial de 1000 de euro cu încă 750, doar pentru ca atractivitatea şi suspansul manifestării să fie mai consistente!

În deschidere, echipa de futsal a Radio Prahova – întărită cu internaţionalul Miodrag Belodedici dar şi cu ex-petrolistul Joe Panait! – a dat replica unei selecţionate a oraşului Buşteni, rezultatul final, 1-1, lăsând loc pentru o revanşă care urmează să se dispute la poalele Caraimanului.

Acelaşi sponsor a plătit şi „ostilităţile de după”, clubul „Laguna” primindu-şi oaspeţii de la Radio Prahova aşa cum se cuvine!

Una peste alta, am participat la un adevărat eveniment, o producţie „marcă înregistrată” adresată tuturor celor care simt şi înţeleg cum se face o treabă bună, alături de oameni buni! Mă înclin, profesioniştilor!

P.S. De necrezut, sărbătoarea „Radio Prahova”, trust eminamente ploieştean, a fost sponsorizată de către un gălăţean cu domiciliul în Buşteni! Primarul oraşului staţiune, Emanoil Savin – atenţie, edil PDL! – a ales să ajute financiar o entitate al cărei patron atacă pe toate căile partidul aflat la putere şi care cochetează mai nou, „pe faţă”, cu opoziţia! Pe care o hulea, din toată inima, acum trei ani! Încurcate-s căile… afacerilor, nu-i aşa? Mai mult, Savin, venit la restaurant cu un acordeonist de excepţie, a făcut dedicaţii muzicale tuturor celor prezenţi – şi nu numai! – una dintre ele vizându-l extrem de prietenos pe bosul trustului care plăteşte radio-ul! No comment!


Lasă un comentariu

2 Comentarii.

  1. Multumim mult pentru aprecieri si pentru ca ati fost alaturi de noi. A fost un eveniment pur sportiv, speram ca toata lumea a simtit asta. Suntem fericiti ca am reusit sa facem fericiti pe altii. Intentionam sa reeditam competitia in fiecare an!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>